Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 10.08.2018 20:22
- 300г бисквити Пти Бьор
БЯЛ КРЕМ:
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
-1 ч.ч. течна сметана
- 1 пакет пудинг на д-р Йоткер без варене
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 225 г крем сирене
- 1ч.ч. пудра захар
- 1 пакет желатин
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Сметаната се разбива със захарта.Пудингът се разбива с прясното мляко.Като се сгъсти се съединява със сметаната с шпатула много внимателно..Желатинът се накисва във вода и се разтопява в микровълнова фурна или на водна баня.Крем сиренето се разбива с пресятата пудра захар до гладък крем.Към получения крем се добавя по малко от разтворения желатин.Накрая съединяваме двата крема – този с пудинг и сметана и този с крем сирене и желатин.
КАФЯВ КРЕМ:
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
- 2 п. шоколадов пудинг
- 1 л прясно мляко
- 250 г захар
- щипка сол
- 200 г шоколад,начупен на плочки/аз предпочитам натурален,има по-силен вкус/
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Сваряваме крема,както е указано на опаковката.Сваляме от котлона и веднага добавяме шоколада.Бъркаме до пълното му разтопяване.След като се разтопи шоколадът,изчакваме крема малко да изстине и заливаме начупените бисквити,разпределени в чашите.Когато кафявият крем стегне,шприцоваме отгоре белия крем.Декорираме по желание!