Необходими продукти:
- 500 г пилешки гърди
- 2 чаша галета
- сол и черен пипер на вкус
- олио
За марината:
- 2 чаши кисело мляко
-ј чаша растително масло
- 1 чаена лъжичка смлян чесън
- 1 чаена лъжичка кимион
- 1 супена лъжица мед
- сол и черен пипер на вкус
Сос за потапяне: Смесете една лъжица сос от нар с една лъжица горчица, малко лека майонеза и малко кетчуп.
Начин на приготвяне:
Размразете пилешките гърди,нарежете на късчета с големина по желание и ги мариновайте със смес от кисело мляко, олио, чесън, смлян кимион, мед, сол и черен пипер на вкус. Сложете ги в плик и ги оставете в хладилника за един час.
След това ги извадете от плика и оваляйте всяко едно парче в галета .Загрейте фурната на средно силен огън (180 градуса), подредете хапките в тава, може и върху хартия за печене, като оставяте разстояние между тях. Напръскайте ги отгоре с още малко олио.
Печете ги в продължение на 15 минути. Сервирайте ги със сос.
ПУТИН ЗНАЕ ИСТИНАТА И ОБВИНЯВА УКРАЙНА
Кейт Мидълтън беше принудена да разкрие ...