НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
-600г брашно/пресято/
- 1 к.ч. мед
-1ч.ч. /200г/ пудра захар/пресята/
-2бр. яйца
-1ч.ч. олио
-1ч.л. сода бикарбонат
-1ч.л. канела
-1ч.л. джинджифил на прах
-1с.л. оцет
-смлени орехи
-2 белтъка
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбиват се яйцата и олиото.Добавят се захарта,меда,канелата,джинджифила,содата,угасена в оцета.Всичко се разбърква добре.Малко по малко прибавяме брашното.Месим, докато тестото спре да лепне по ръцете.Оформяме топчета с големината на малък орех.Топваме ги в разбития белтък,а след това овалваме в едро смлени орехи.Нареждаме в тава,покрита с хартия за печене.Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна десетина минути.В случая аз намалих пудрата захар за тестото на Ѕ ч.ч. ,а увеличих количеството мед на 2 к.ч.След като ги изпечем,по желание можем да поръсим с пудра захар.
The American Conservative: Зеленски и за...
ИМАТ ЛИ ЖИВОТНИТЕ ДУША?