НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
- 4 свински крачета
-за да е по-пълно удоволствието и 2 свински уши
-1 настърган морков
-щипка куркума/за цвят/
-щипка пушен червен пипер
- 3-4 дафинови листа
-2-3 скилидки чесън
-черен пипер
- сол в края на варенето
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Измивам добре крачетата и ушите.Когато имам възможност,ги обгарям с горелка /получава се един приятен вкус на опушено месо/.Поставям ги в тенджера под налягане,покривам със студена вода,добавям моркова, куркумата,пушения червен пипер,чесъна,дафиновия лист.Сваряват се почти за половин час.Отварям тенджерата,овкусявам със сол и черен пипер и оставям още малко да поври.В края добавям нарязан магданоз.При поднасяне поръсвам със смлени люти чушлета .В отделен съд сервирам оцет със счукан чесън.Да ви е сладко!
НЕ УСПЯХА С КОВИДА, ОПИТВАТ СЕ С КОКЛЮША
Йога - път към инвалидност и...духовна с...
Аз като ги сваря ги обезкостявам, и добавям 700 г. месо от бут или плешка за повече разкош...